Ex Drummer

Filmul regizorului Koen Mortier este o comedie neagra in stilul Trainspotting despre un grup punk intitulat „The Feminists”. Grupul este alcatuit initial din 3 membrii care sufera de diverse handicapuri si este completat de un scriitor celebru caruia i se cere sa adere la grup probabil din motive de publicitate. Acesta accepta provocarea vazand in acest task posibilitatea de a scrie un articol de succes.

Desi comparatia cu Trainspotting nu poate fi evitata diferentele intre cele doua productii sunt majore. In primul rand este vorba de scenariu in sine. „Ex Drummer” duce lipsa unui scenariu in adevaratul sens al cuvantului, duce lipsa unei povesti. Intreaga productie pare mai degraba un videoclip continu de 90 de minute. Koen Mortier, regizorul filmului, si-a inceput cariera ca regizor de clipuri video iar acest fapt este evident in mai multe secvente ale filmului. Personajele din Trainspotting au fiecare un cod moral mai bun sau mai putin bun, cele din „Ex Drummer” par a fi, cu exceptia personajului principal, doar nishte marionete, nishte papusi manipulate de un maestru papusar in persoana scriitorului Dries.

Filmul rezista oarecum la o prima vizionare dar doar pentru persoanele ce nu sunt usor impresionabile.In multe secvente filmul este extrem de socant. Oricum pare un film facut la modul … hai sa vedem pana unde putem merge…Oarecum recomandat in cazul in care sunteti fani ai scenei punk rock. Recomandat si de cele cateva premii pe care Mortimer le-a primit pe la festivaluri de mai mica amploare.

Reclame

Un răspuns to “Ex Drummer”

  1. …hahaha, filmul asta e de vazut!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: