Burn Notice (Season 1)

Burn Notice este unul dintre cele mai reusite seriale TV pe care am avut ocazia sa le urmaresc in ultima perioada. Jeffrey Donovan joaca rolul lui Michael Western, un fost agent secret american care a fost exclus din randul spionilor din motive ce raman un mister pana la finalul serialului. Michael se trezeste astfel in Miami unde cu ajutorul fostei prietene (fosta agenta IRA), al unui amic care il tradeaza catre FBI si al mamei sale incearca sa afle ce s-a intamplat si intre timp isi pune talentele in valoare pentru a ajuta diverse persoane.

Spre o multime de alte seriale de gen, unde personajele secundare au un rol mai mult decorativ, Burn Notice impresioneaza efectiv prin personajele secundare. Gabrielle Anwar interpreta Fionei prietena eroului nostru a jucat in „Scent Of A Woman” alaturi de Al Pacino si in „Things To Do In Denver When You’re Dead” alaturi de Andy Garcia. In rolul Sam Axe il regasim pe Bruce Cambell unul din zeii filmelor de categorie B ale anilor 80, asta daca ar fi sa amintim doar de „Army Of Darkness” sau „Xena”. Pe langa acestia ca orice alt film plasat in Miami nici aceasta productie nu duce lipsa de fete frumoase si decoruri insorite ce puncteaza si ele la impresia artistica.

Cele 12 episoade ale primului sezon nu duc lipsa nici de actiune, nici de faze amuzante, nici de micute trucuri pentru spionii amatori :D, iar subploturile legate de relatiile dintre Michael si cei din jurul lui sunt la fel de savuroase. Una peste alta sa nu-l ratati sub nici o forma.

„Know what it’s like being a spy? Like sitting in your dentist’s reception area twenty-four hours a day. Read magazines, have coffee, and every so often, someone tries to kill you.”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: