Cradle Of Filth – Tragic Kingdom

Pe data de 28 octombrie cei de la Cradle Of Filth vor lansa noul album intitulat „Godspeed On The Devil’s Thunder”. Albumul va fi unul conceptual despre viata lui Gilles de Rais, nobil francez, contemporan se pare cu Ioana d’Arc si maniac in timpul liber. Pana atunci cei de la Roadrunner au oferit o piesa pentru download gratuit, piesa retrasa ulterior de pe site… dar care evident a ajuns pe youtube. „Tragic Kingdom” arata o oarecare reintoarcere la perioada anilor 90 pentru britanici … piesa fiind parca mai aproape de cele de pe „Dusk and Her Embrace” decat de ultimele 2-3 albume.

Pentru o idee personala:

http://www.youtube.com/watch?v=8Qph4hqv7Eg

Reclame

14 răspunsuri to “Cradle Of Filth – Tragic Kingdom”

 1. Da, e mai putin ”Thornography”

 2. Sper ca si restul pieselor sa fie pe aceeasi directie.

 3. Ce-mi place la CoF, ca si Dark Funeral, e ca au mult umor, in mod sigur o sa „rupa” noul album.

 4. Un umor cam negru….dar probabil ca si asta tot umor e. Despre Dark Funeral nu comentez … nu prea sunt pe felia mea.

 5. La inceput CoF erau mult mai black metal decat ce canta DF acum, eu ii consider desen animat, fara sa le neg insa calitatea… ei insisi par sa se autoironizeze pentru look-ul abordat, fac glume, valabil si pentru foarte multe din trupele black si death pe care le cunosc, nu sunt toti „Burzum”.

 6. Dap perioada trupelor gen „Burzum” (la nivel ideologic) a cam trecut…. Din trupele mari cred ca doar Gorgoroth au ramas pe felia asta.
  CoF erau mult mai black probabil de „The Principle Of Evil Made Flesh” dupa au inceptut sa devina din ce in ce mai gotici demo-urile nu le-am ascultat.

 7. Nu a trecut, dar poate ca nu mai este la fel de radicala, ce crezi ca se ascunde sub titulatura „pagan”? Si nu canta rau deloc.

 8. Stiu foarte bine ce se ascunde sub titulatura pagan. Ideea e ca majoritatea trupelor de tip pagan adopta acea titulatura/imagine din considerente de marketing. Momentan sunt oarecum chiar la moda.

  Atat Burzum cat si Gorgoroth traiesc oarecum ceea ce canta. Ghaal chiar pare implicat cu sufletul in ceea ce propovaduieste pe acolo. Ceea ce din punctul meu de vedere nu este de loc in regula.

 9. Drace : The Forest Whispers My Name ? That was nice shit…

 10. Preferata mea era de pe Vempire: Queen Of Winter Throned.

 11. Ha, ha… nu am o melodie preferata de la Cradle, pe vremea aia ascultam numai death si nu suportam black-ul cu care ma stresau prietenii peste tot pe unde mergeam. Acum am devenit mai tolerant.

 12. Si aia era faina. Din pacate, de la Midian in sus…

 13. @Drace … E bine ca ai devenit mai tolerant
  @krossfire … Mda de la Midian … eu as zice chiar de la Cruelty and the Beast. Oricum Thornography a fost un juma de pas in fata … iar albumul asta nou promite destul de mult

 14. Midian a fost o trecere spre gothic in opinia lor….ca trecerea se petrcea de mai mlt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: