Asus Lamborghini VX2S

Acest articol este scris pentru etapa a 3-a a concursului Superblog 2008:

http://pcnews.ro/2008/09/19/etapa-3-superblog2008/

In ultima vreme am avut mai multe probleme cu PC-ul de acasa. Blocari, resetari, erori, ecrane albastre….din astea. Dupa al 142-lea ecran albastru m-am hotarat sa intru si eu in randul lumii civilizate si sa-mi iau un laptop.

Acuma problema e ce fel de laptop? Pai avand in vedere ca vorba aia nu-l schimbi in fiecare zi ar trebui o configuratie tare. Sa zicem un Core 2 Duo, 200 GB de Hard, 3GB de RAM – deh Vista asta cere resurse nu gluma. Ca veni vorba ar fi dragut sa aiba si Vista Ultimate preinstalat… asa ca sa scapam de grija sistemului de operare. Avand in vedere pasiunea mea pentru filme nu cred ca ar strica nici un cititor blue ray, un sunet HD si un ecran de cea mai buna calitate. Si cum trebuie sa fiu pregatit pentru Starcraft 2 (poate apare la anu) sau Duke Nukem Forever (poate apare la… poate apare totusi) n-ar strica si o placa video decenta. Sa zicem Geforce 8600M GT? Dap n-ar fi rau.

Pe langa tehnica de varf mi-as dori un laptop care sa arate bine. Sa inspire eleganta, stil, sa fie in centrul atentiei chiar oprit fiind. Concluzia: seria ASUS Lamborghini. Dap ASUS Lamborghini VX2S este tot ce am enumerat mai sus…ba chiar mai mult decat atat. Pretul insa este pe masura. Il puteti gasi la Arigo.ro:

http://www.arigo.ro/Notebook-uri/asus/Notebook-Asus-Lamborghini-Intel-Core-2-Duo-T7500-2-2GB-2GB-DDR2-200GB-Yellow-VX2S-AK058G

Momentan nu imi ramane decat sa visez la el. La viitorul meu laptop. Pana atunci ii multumesc batranului meu PC ca m-a lasat sa imi termin de scris articolul neintrerupandu-l cu al 143-lea ecran albastru.

6 răspunsuri to “Asus Lamborghini VX2S”

  1. Eu nu ştiu dacă să scriu sau nu. Este o adevărată nebunie pe acolo şi asta mă sperie puţintel…

  2. E o oarecare nebunie man, dar are farmecul ei. Eu zic sa scrii … la urma urmei cata vreme scrii sincer ceea ce scrii nu ai nimic de pierdut 😉

  3. Sincer, e foarte scump, si nici nu se asorteaza la o dacie rosie! 😀 Bafta!

  4. La o dacie rosie poti asorta concurenta de la acer 😉

  5. Singura chestie care ma atrage la chestia asta ii ca-i lamborghini da tot nu se merita 😛

  6. Calitatea este incontestabila… In rest stii cum e gasesti masini la fel de bune ca lamborghini si mai ieftine…dar lamborghini e lamborghini…:)

Lasă un comentariu