Metallica – All Nightmare Long

Metallica a lansat un nou clip pentru piesa All Nightmare Long. De vazut il puteti vedea aici . Clipul aduce destul de mult cu cel de la One dar este cam lung pentru gustul meu. Evident ca este lung avand in vedere ca si piesa este lunga :D. Apreciez totusi dorinta de a face un clip conceptual. Totusi nu vad relevanta imaginilor cu sovietici in anul de gratie 2008. Mai bine il faceau cu arabi si Ben Laden … in felul asta erau cat de cat la zi.

Anunțuri

2 răspunsuri to “Metallica – All Nightmare Long”

  1. Freaky ! Hmmm… cu arabi au scos deja „The day that never comes”. Teoria mea e ca au vrut sa scoata o povestioara care sa te prinda, ceva de urmarit pana la capat, nu un clip clasic heavy metal din care toti pustii crescuti cu Korn si Bizkit ar fi urmarit trei secvente si „bleah, here’s Metallica again, dude, change it!” Marturisesc ca mi-ar fi placut mai mult, totusi. Ce dracu e cu sf-ul asta de 3 lei ?

  2. ehe … ar putea prinde si la pustii din ziua de azi. povestioara e simpatica dar parca prea plina de clisee totusi. si clisee de acu 30-40 de ani. Dar probabil ca tocmai asta este farmecul….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: