AC/DC in Romania – O alta teapa de 2 lei

In cel mai pur stil romanesc festivalul ce urma sa adune „70 de mii de oameni”, undeva la marginea Bucurestiului s-a dovedit pana la urma o teapa ordinara. Comunicatul managementului trupei este urmatorul:

„Promoters in Bucharest, Romania have been falsely advertising AC/DC as the headliner for their 2 day Bucharest Rock Arena festival happening on May 30 and 31, 2009. Tickets for this event have been available online as well as various retail outlets in Bucharest. AC/DC’s Black Ice World Tour is sweeping through Europe where the band are headlining the 02 Arena in London tonight as well as April 16, 2009. AC/DC fans are encouraged to visit the band’s official website for a list of all sanctioned concerts. AC/DC will complete another 20 European dates before returning to the U.S. for a tour which kicks off on July 28 in Foxborough, MA.”

Nu vad ce ar mai fi de zis.  Romanisme de rahat. Un astfel de concert nu se anunta asa la plezneala, se anunta cand ai ceva semnat, poate ar fi trebuit cu totii sa fim un picut reticenti si sa ne aducem aminte ca nu tot ce zboara se mananca.

Reclame

8 răspunsuri to “AC/DC in Romania – O alta teapa de 2 lei”

  1. de cacao toata faza asta. chiar incepeam sa cred ca se aseaza treaba cu organizarea concertelor si pe la noi.

  2. @Tudy – s-a asezat man, s-a asezat… Asta a fost asa un anunt din ala fantoma cum erau la moda acu 10 ani. Poti observa totusi ca in cazul organizatorilor mari nu mai sunt probleme din astea.

  3. dar parca prea s-a hazardat toata lumea cu concertul asta

  4. E teapa data de evrei nu uita 😛 Si e cam singura din ultimii ani (daca nu luam in considerare Maximum Rock) asa ca nu trebuie sa disperam. E nasol ca si-au luat teapa One Event, care au fost profi pana acuma si trebuie sa se zbata nitel ca sa-si refaca imaginea.

  5. exact… de data asta nu e niciun romanism. poate ca au fost prea creduli oamenii, dar, srsly, cine s-ar fi asteptat?!

  6. Problema e ca prea au fost creduli toti: Net, Presa scrisa, TV. Oricum eu zic ca cei din media ar trebui sa invete din asta 🙂

  7. Eu sunt de alta parere in legatura cu acest subiect. Nu pot sa consider ca este teapa atat timp cat s-au dat toti banii inapoi. Mi-am exprimat parerea aici http://kruddreport.wordpress.com/2009/04/15/acdc3/

  8. Din ce am auzit banii s-au dat inapoi pentru ca agentia de bilete nu a autorizat plata catre PlayCool. Stiu ca esti un „insider” al industriei de concerte asa ca daca ai date interesante apropo de acest subiect le astept cu interes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: