Notorious

Aparut in 2009 Notorious prezinta biografia lui Christopher „Biggie Smals” Wallace. Cunoscut sub numele de scena „NOTORIOUS B.I.G.” Wallace a fost una dintre figurile centrale ale scenei hip-hop de pe coasta de est a Americii. Copilaria artistului este prezentata fugitiv idem si perioda in care se ocupa cu traficul de droguri. Accentul este pus pe implicarea in scena hip-hop precum si pe relatia cu Lil Kim si prietenia transformata in dusmanie cu 2Pac. Biggie a crescut intr-o zona rau famata din Brooklyn fiind adesea ridiculizat de colegi. In dorinta de a ajunge cineva el alege varianta cea mai simpla pentru un pusti din anturajul sau si anume traficul de droguri. Fiind alungat de acasa iar mai apoi ajuns in inchisoare Notorious incepe sa scrie rime hip-hop iar intalnirea cu Puff Daddy ii schimba cursul vietii.

Notorious este totusi un film mediocru.Calitatea distributiei lasa destul de mult de dorit, filmarile nu sunt spectaculoase, exista totusi destul de multe secvente muzicale. Personal am apreciat mai mult 8 Mile dar si acest film are farmecul lui mai ales daca va intereseaza evenimentele ce au avut loc in hip-hopul american al anilor 90. Evident aveti varianta lui Biggie asupra intregii povesti.

Reclame

3 răspunsuri to “Notorious”

  1. 8 Mile a meritat vazut pentru Kim Basinger – Eminem m-a lasat mereu indiferent. Insa anii ’90 au avut intradevar farmecul lor cu tot ce au insemnat ei – epoca „post-Nirvana”, etc. Daca filmul reuseste sa prinda putin din atmosfera asta, atunci e un film care merita vazut.

  2. of, prea multi oameni zic ca e varza filmul ca sa imi vina cheful cu adevarat sa-l vad. Biggie a fost branza buna in burduf de Puff Daddy (cel putin spre sfarsitul vietii si carierei), dar sunt curios ce varianta au ales pt explicatia mortii.

    Iti recomand „Juice” din 1992 pentru anihilarea gustului amar vis a vis de filme cu repari si pistoale 🙂

  3. @Night Elf: Eminem a avut cateva piese reusite in perioada lui de glorie. Eminem nu este actor, nu l-as vedea in nici un alt film, dar in 8 Mile face un rol de exceptie. Spun asta pentru ca acolo isi joaca propriul lor. Nimeni altcineva nu ar fi putut juca mai bine rolul respectiv.

    @Li: Sincer muzica lui B.I.G. imi este in mare parte necunoscuta. Filmul este slab asa in context general, daca esti interesat de subiect e posibil sa iti placa. S-a notat Juice :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: