Valkyrie

Valkyrie este un thriller de razboi cu Tom Cruise in rolul principal. Acesta joaca rolul colonelului Claus von Stauffenberg liderul unui complot impotriva lui Adolf Hitler. Complotul presupunea asasinarea dictatorului si arestarea ofiterilor SS din Berlin si din restul Germaniei. Pentru aceasta erau folosite trupele de rezerva din oras, trupe destinate operatiunii Valkyrie. Ce anume presupunea aceasta operatiune o sa aflati daca urmariti filmul.
 
Valkyrie este un film reusit, chiar daca in mare parte lipsit de suspans. Fiind inspirat din fapte reale si prezentand o poveste din spatele frontului filmul are un parfum aparte. Suspansul nu lipseste cu desavarsire iar regia semnata de Brian Synger (Superman Returns, X-Men) este de buna calitate.Alaturi de Tom Cruise distributia ii cuprinde pe Kenneth Branagh, Bill Nighy dar si pe comediantul Eddie Izzard. Totusi Valkyrie este in mare parte filmul unui singur personaj dar Tom se achita excelent de rol.

Fara a straluci Valkyrie este o optiune foarte buna pentru o zi calduroasa de vara. Mai multe detalii pe IMDB.

Reclame

6 răspunsuri to “Valkyrie”

  1. Vazut. Sincer eu cred ca se putea si mai bine, Tom joaca in nota lui obisnuita si eu as mai fi adaugat si ceva drama in plan personal – mult prea putin prezenta legatura cu familia, sotia, etc… Ori intr-un film de razboi (ca si asta este, in fond) asta face toti banii. Si mai e o chestie la filmele astea dupa fapte reale : stii de la inceput cum se termina 🙂

  2. Buna observatia legata de viata de familie. In cazul Valkyrie nu numai ca stii cum se termina, dar daca ai vazut cate ceva pe Discovery stii chiar mai mult. Se putea si mai bine dar, raportand la multe dintre productiile ultimilor ani, se putea si mai rau.

  3. hmm, deci despre acel complot e vorba… sa vedem ce-i de vazut, atunci…

  4. Vizionare placuta 😉

  5. sure 🙂
    am cam fraternizat cu ei la vizionarea pe discovery.

  6. Pe discovery i-am vazut si eu prima data. Ba chiar in timp ce urmaream filmul am avut de cateva ori senzatia de deja vu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: