Wanted

O fratie de asasini? Un geek ajuns supererou? O fortareata medievala in mijlocul unui oras american? Gloante care opresc gloante? Gloante care isi pot curba traiectoria? O baie care vindeca ranile? Asasinate comandate prin fibre de tesatura? Toate acestea le puteti vedea in Wanted un film bazat pe benzile desenate cu acelasi nume si regizat de rusul Timur Bekmambetov (NightWatch/DayWatch).

Din punctul meu de vedere lumea benzilor desenate este una speciala si destul de greu de transpus in film. Daca intr-o revista mi se pare normal sa vad gloante care au traiectorie circulara, sau indivizi care  sar de pe un bloc pe altul de la un film am alte asteptari. In plus sunt deja satul de efectele speciale de tip „glont vazut cu incetinitorul”. Initial ideea a fost faina dar deja utilizata in productia nr 173 nu mai are nici un farmec. Altfel atat Angelina Jolie cat si Morgan Freeman se achita destul de bine de rolurile alocate dar fara prea multa stralucire iar James McAvoy (The Last King Of Scotland) mi se pare destul de fad.

Wanted este un film ok pentru pierdut vremea dar nimic mai mult. Ar putea fi interesant eventual pentru amatorii de benzi desenate.

Reclame

6 răspunsuri to “Wanted”

  1. Watchmen iar putea fi foarte ok dar a fost prea fidel benzii desenate si greu de urmarit pe alocuri daca nu aveai idee care-i baiul.

  2. Sa vedem. Faza e ca imi plac benzile desenate, cu adaptarile pentru ecran nu ma prea impac :).

  3. … poate fi interesant pentru cei care nu prea aveau, de unde, benzi desenate cand erau mici. :))) Serios, chiar si dupa un scenariu luat din benzile desenate poate fi facut un film foarte bun, de nisa… nu cunosc exemple, dar imi zic ca este posibil, adica nu plec de la ideea ca automat e slab. Dupa cum ai spus, Wanted are o distributie deosebita, asa ca, de ce nu! 🙂

  4. Cel mai bun film facut dupa BD-urile este din punctul meu de vedere Spawn. Off topic oarecum mie imi plac benzile desenate si acum. Dar pe hartie 🙂

  5. Cum ai fost prin Anglia, care cred ca in mare masura e mama lor, probabil ca ai vazut multe magazine de „comics”, in general sun pline de adulti in cautarea de reviste si figurine ale eroilor preferati, cel putin prin Madrid asa sunt…

  6. Am fost prin cateva magazine de gen, publicul era oarecum mixt. Personal prefer comicsurile pentru adulti (nu porno). Uite de exemplu V for Vendetta. Oricum nu sunt cine stie ce expert in domeniu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: