Green Street

Green Street este in esenta un „The Football Factory” mai slefuit. Elijah Wood joaca rolul lui Matt un fost student la Harvard sosit Londra spre a-si vizita sora (Claire Forlani). Prin intermediul sotului ei il cunoaste pe Pete liderul gruparii de hooligans Green Street Elite. Matt se integreaza destul de repede in gasca si participa la o serie de lupte de strada.

Scenariul este destul de reusit chiar daca originalitatea sa este un picut umbrita de „The Football Factory”. O bila alba pentru modalitatea de prezentare a suporterilor. Acestia sunt priviti ca oameni obisnuiti nu ca niste animale care traiesc decat pentru echipa de fotbal. Oameni obisnuiti care au totusi o problema cu violenta, violenta dirijata uneori si impotriva unor persoane fara legatura cu zona hooligans. Aceasta violenta este usor glorificata pe alocuri iar Pete devine prea usor un model de urmat pentru Mark, un personaj care ar fi trebuit sa aiba alte valori.

Realizarea tehnica este destul de buna fara a impresiona iar jocul actorilor este ok. Totusi mi-a fost destul de greu sa il consider pe hobbitul Frodo drept huligan de cartier. Per total, fara a fi exceptional,  Green Street este un film destul de reusit.

PS.  Un mare „Fuck You” cretinului care se plimba pe strazile din Londra ascultand manele. Am trait sa o vad si pe asta.

Reclame

6 răspunsuri to “Green Street”

  1. Elijah Wood mai joaca 😀 ?

  2. Doar in Sin City l-am vazut relevant dupa Lord of the Rings.

  3. A fost relevant si in „The Oxford Murderers”. Chiar ti-l recomand daca l-ai scapat.

  4. Elijah Wood este extraordinar! 😀 Garm, ce bine ca ai revenit! Mie mi-a placut filmul foarte mult filmul asta!

  5. Ma bucur ca ti-a placut, in perioada urmatoare sper sa scriu mai des. S-au adunat nishte filme chiar foarte interesante.

  6. Ma bucur ca Frodo nu si-a incetat cariera 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: