Eden Lake

Facut pe reteta clasica a filmelor americane cu rednecks Eden Lake este o productie britanica in care rednecksii sunt inlocuiti cu o gasca de adolescenti. Acestia aleg sa isi petreaca 2 zile terorizand un cuplu de tip middle class iesit la iarba verde intr-o padure izolata. Tematica violentei juvenile este una foarte actuala pentru societatea britanica fiind de altfel una dintre principalele probleme ale insulei. Din cate am observat eu o parte a tineretului britanic este oarecum scapat de sub control.

Revenind la film trebuie subliniat ca acesta nu este in nici un caz recomandat celor usor impresionabili. Violenta fizica si psihica este dusa uneori pana la extrem, unele scene fiind cu adevarat infioratoare. Pe de alta parte daca aveti stomacul suficient de tare va puteti delecta cu o productie foarte reusita pentru latura horror. Puncte forte ar fi atmosfera british, actorii foarte bine alesi precum si locatia destul de pitoreasca (asta daca mai sta cineva sa observe asa ceva).

Reclame

3 răspunsuri to “Eden Lake”

  1. Intr-adevar, peisajele sunt superbe, sper ca vazand filmul sa-mi vina si mie cheful de iesit… chiar as vrea sa vad filmul, mai ales ca sa aflu cum se termina.

  2. Filmul e un horror – s-ar putea sa iti taie cheful de iarba verde :)).

  3. Nu are ce sa mi se intample… :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: