Sons Of Anarchy

Sons Of Anarchy este un serial realizat de Kurt Sutter(The Shield) pentru FX Networks, serial care a devenit destul de repede unul dintre cele mai populare programe ale postului. Scenariul SoA urmareste viata unui club de bikeri din California, club intitulat, ati ghicit, Sons Of Anarchy. Principalul subiect al scenariului este conflictul dintre veteranul Clay Morrow si mai tanarul Jax Teller. Influentat de jurnalul tatalui sau, Jax incearca sa schimbe statutul clubului, si mai ales sa renunte la afacerile ilegale. Jax este un personaj destul de complex prezentat nu doar ca biker ci si prin prisma relatiei cu doctorita Tara, relatie ce va impresiona probabil firile mai romantice.

 Un punct forte al SoA il constituie distributia excelenta pentru un serial. Aceasta include nume ca Charlie Hunnam (Greenstreet) – Jax, Ron Perlman (Hellboy) – Clay si Katey Seagal (Married With Children) – Gemma. Sezonul al doilea aduce un set de personaje negative: Ethan Zobelle – Adam Arkin (Chicago Hope), AJ Wetson – Henry Rollins, cei doi alaturandu-se lui June Stahl interpretata de Ally Walker (Profiler). Alte puncte forte ale serialului sunt scenariul care reuseste sa nu te tina mereu in priza, si lipsa episoadelor de umplutura. Sincer nu prea am gasit minusuri.

Sons Of Anarchy este serialul momentului si nu trebuie ratat.

Nota: 4,5

Anunțuri

6 răspunsuri to “Sons Of Anarchy”

  1. E bine că Jax are o relaţie cu doctoriţa, altfel atitudinea lui mi se pare destul de gay… vis-a-vis de apucăturile bandei de motociclişti. 😀

  2. Haha poti sa pui si asa problema, desi este un picut exagerat. Jax e asa mai hippie uneori dar chiar gay 😀 . Ai vazut serialul?

  3. Nu, e prima dată când aud de el… am glumit numai, folosind informaţiile oferite de tine. ;))

  4. Aha, sa stii ca merita sa te uiti la el. Este cam cel mai bun serial pe care l-am vazut in ultima vreme.

  5. Imi place blogul acesta. Este foarte ingrijit. Si este pus la punct si este si la zi cu toate informatiile. Felicitari si tine-o tot asa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: