Debauchery – School’s Out

Thomas Gurrat profesor in cadrul unei scoli germane si solist al trupei Debauchery a fost fortat sa demisioneze datorita activitatii sale muzicale. Superiorii sai au descoperit pe site-ul formatiei mai multe imagini de la concertele trupei, imagini in care membrii formatiei apareau alaturi de femei topless si manjiti cu sange fals. Conducerea scolii i-a comunicat lui Thomas ca imaginea sa artisitica nu corespunde cu cea a unui profesor (care ar trebui sa promoveze alte valori).

Omul nu a avut de ales (arta cere sacrificii) si ca sa se razbune a inregistrat piesa de mai jos:

Sursa: The Local

Anunțuri

8 răspunsuri to “Debauchery – School’s Out”

  1. […] Debauchery – School’s Out Wed Aug 18, 2010 23:57 pm Thomas Gurrat profesor in cadrul unei scoli germane si solist al trupei Debauchery a fost fortat sa demisioneze datorita activitatii sale muzicale. Superiorii sai au descoperit pe site-ul formatiei mai multe imagini de la concertele trupei, imagini in care membrii formatiei apareau alaturi de femei topless si manjiti cu sange fals. Conducerea scolii i-a comunicat lui Thomas […] […]

  2. Ce materie preda? Daca era profesor de anatomie si era manjit cu sange real, banuiesc ca nu era nici o problema pentru conducerea scolii… mi se pare prea putin un cover ca protest, dar poate ca si Thomas de-abia astepta un motiv sa scape de scoala, o fi primit compensatii!

  3. Nu cred ca a primit compensatii, dar publicitatea este nepretuita :D. Intamplarea a aparut in presa din Germania (Bild – de ex), probabil si in presa din alte tari…. Oricum Thomas a fost anuntat ca se poate intoarce la munca in anumite conditii…

    Coverul nu este senzational, dar trebuie sa recunosti ca imaginea de pe coperta e geniala :))

  4. … iar Debauchery nu suna rau deloc, ar fi pacat sa renunte la imagine pentru scoala. 🙂

  5. Mi-am amintit ca si pe vremea mea am avut de ales intre imagine si scoala, inca din clasa intai (cat am mai urlat). Eram scos de la ore si trimis sa ma tund, urata epoca. Hail Thomas & Debauchery!

  6. Haha, si pe mine m-au trimis sa ma tund, si aveam parul sa zic pana la umeri. Ah si mai aveam un tricou cu Be Quick Or Be Dead. Era oarecum urata epoca, dar cel putin pe vremea aia – sa ai plete si un tricou rock insemna cu adevarat ceva. Acum a devenit mai degraba o moda (am vazut poze cu Beckham in tricou cu Exodus, si Megan Fox cu tricou cu Motley Crue).

  7. Hahaha, la David nu ma asteptam sa poarte tricou cu altceva decat Spice Girls… eu mai nou port un tricou Newcastle United, compenseaza cumva, cred.

  8. Haha … tare faza cu Spice Girls. Care e treaba cu Newcastle ? Esti fan?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: