Rejkyavik Whale Watching Massacre (Harpoon)

Harpoon este un slasher islandez (pe bune) cu un subiect relativ interesant: un grup de turisti pe vaporul unei familii de psihopati si o realizare relativ execrabila. Mai precis filmul are doua hibe majore: scenariul pare conceput din mai multe secvente independente: la inceput apare un personaj dubios care reapare abia spre final, o scena cu un viol – exagerata si inutila, un final care pare si el dintr-un alt film, si in plus personajele sunt o colectie de stereotipe: turistii japonezi care filmeaza tot, francezul betiv si galagios, tanara vaduva, negrul homosexual si, cireasa de pe tort, familia de psihopati (mama si 2 fii) care vorbesc ba de vikingi ba de Fuhrer. Imi este extrem de greu sa gasesc ceva puncte pozitive: scena cu harponul (foarte reusita) si moartea francezului (enervant la culme), in rest … slasher… strict pentru fanii inraiti al genului.

Nota: 2 (strict pentru faza cu harponul).

Anunțuri

7 răspunsuri to “Rejkyavik Whale Watching Massacre (Harpoon)”

  1. După ce văd pe aici, pare a fi chiar mai slab decât Hostel, deşi credeam că nu se poate asta 🙂

  2. […] Rejkyavik Whale Watching Massacre (Harpoon) Mon Aug 30, 2010 17:52 pm Harpoon este un slasher islandez (pe bune) cu un subiect relativ interesant: un grup de turisti pe vaporul unei familii de psihopati si o realizare relativ execrabila. Mai precis filmul are doua hibe majore: scenariul pare conceput din mai multe secvente independente: la inceput apare un personaj dubios care reapare abia spre final, o scena […] […]

  3. Ai fii surprins…. 😛

  4. Apare Tropa de Elite 2. Abia astept.

  5. Pe bune? Cand?

  6. IMDB zice in Octombrie. Pe un forum am citit ca in Brazilia a aparut deja in August. De gasit eu inca nu l-am gasit. Dar tine aproape.

  7. Tin, tin … sper sa il vad cat de curand. Chiar e o surpriza placuta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: