Atmosphere Grey – Spirals Of Phenomena

Desi activeaza doar din 2008 Atmosphere Grey a devenit repejor un nume cunoscut in undergroundul iberic, in special pentru amatorii de death metal. Trupa s-a infiintat la initiativa chitaristilor Jose (Hate) si Alberto, componenta fiind completata de bassistul Jesus, bateristul Osckar si solista Davinia.Trupetii sunt destul de cunoscuti in Spania datorita prezentei in formatii ca: Hate In Extrema, Frozen Dawn, Spiritual Intervention si Soberdosis. In 2009 Atmosphere Grey a inceput lucrul la primul material destudio, album intitulat „Spirals Of Phenomena” si lansat in vara lui 2010.

Spirals Of Phenomena este un material scurtut dupa standardele zilelor noastre, cele 9 piese totalizand putin peste 36 de minute, dar unul de foarte buna calitate. Piesele trupei urmeaza tiparele melo-deathului suedez, Atmosphere Grey calcand destul de apasat pe urmele unor trupe ca At The Gates sau Arch Enemy, vocea Daviniei fiind asemanatoare cu cea a Angelei Gossow. Majoritatea compozitiilor sunt cam la acelasi nivel, vocea este la inaltime, partea instrumentala nu este nici ea mai prejos, un plus fiind trecut in dreptul pieselor Lapinmies, Don’t Fuck My Blood si The Sailor.

Nu pot incheia aceasta cronica fara a mentiona prezentarea grafica extrem de reusita a acestui produs, bookletul realizat de chitaristul Jose fiind de nota 10. Spiral Of Phenomena este un album care ii va multumi cu siguranta pe fanii Arch Enemy si in general pe toti amatorii de death metal melodios.

6 răspunsuri sa “Atmosphere Grey – Spirals Of Phenomena”

  1. […] Atmosphere Grey – Spirals Of Phenomena Sat Oct 16, 2010 17:20 pm Desi activeaza doar din 2008 Atmosphere Grey a devenit repejor un nume cunoscut in undergroundul iberic, in special pentru amatorii de death metal. Trupa s-a infiintat la initiativa chitaristilor Jose (Hate) si Alberto, componenta fiind completata de bassistul Jesus, bateristul Osckar si solista Davinia.Trupetii sunt destul de cunoscuti in Spania datorita prezentei in formatii ca: […] […]

  2. Suna bine trupa asta! Imi aduce putin si a In Flames. O sa le ascult albumul cu certitudine!

  3. Chiar te rog sa imi spui ce impresie ti-au facut.

  4. Garm, noua mea adresa de blog este: metalbelieve.blogspot.com
    Multumesc de intelegere

  5. Garm, noua mea adresa de blog este: http://www.metalbelieve.blogspot.com
    Multumesc de intelegere

  6. O sa actualizez blogrollul. Multa bafta cu noua adresa…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: