Turisas – Stand Up And Fight

Finlandezi de la Turisas au intrat deja in spiritul sarbatorilor si au oferit fanilor o prima piesa de pe viitorul album.  Albumul se va intitula Stand Up And Fight si va contine urmatoarele piese:

1. The March Of The Varangian Guard
2. Take The Day!
3. Hunting Pirates
4. Venetoi! – Prasinoi!
5. Stand Up And Fight
6. The Great Escape
7. Fear The Fear
8. End Of An Empire
9. The Bosphorus Freezes Over

„”Stand Up And Fight” continua povestea din „The Varangian Way” si incepe de unde s-a oprit albumul precedent, mai precis din Constantinopole. .. Nu este insa vorba de un sequel, piesele trateaza teme universale, teme ce pot fi la fel de bine plasate in lumea moderna sau in secolul 11. Stand Up And Fight are mult mai multe de oferit ascultatorului contemporan”   –  Mathias Nygard (Turisas)

PS. Cu ocazia sarbatorilor de iarna va urez la toti un an nou fericit si plin de impliniri. Sper ca mosul sa fie generos cu voi toti, si sper ca in 2011 sa avem parte de filme bune, albume de exceptie si concerte de povestit la nepoti.

Anunțuri

7 răspunsuri to “Turisas – Stand Up And Fight”

 1. […] Turisas – Stand Up And Fight Thu Dec 23, 2010 13:02 pm Finlandezi de la Turisas au intrat deja in spiritul sarbatorilor si au oferit fanilor o prima piesa de pe viitorul album.  Albumul se va intitula Stand Up And Fight si va contine urmatoarele piese: 1. The March Of The Varangian Guard 2. Take The Day! 3. Hunting Pirates 4. Venetoi! – Prasinoi! 5. Stand Up […] […]

 2. Sună foarte, foarte bine Stand Up And Fight, iar coperta se potriveşte perfect… bănuiesc că tot albumul este aşa.

  La Mulţi Ani! 🙂

 3. uhaaaa ! Man credeam ca ai dezertat la inamic, chiar ma intrebam ce e cu tine ca n-ai mai pus nimic de mult. (Ne amenintai ca lipsesti „cateva zile” :)))
  Hai Craciun fericit si dea Domnu macar muzica faina, Steaua campioana si gagici bune 🙂

 4. Melodie mai în ton cu spiritul sărbătorilor decât coverul lui Iron Maiden pentru Another Rock and Roll Chrismass al lui nu există.

  Cu toate că vikingii ăștia seamănă un pic cu domnul Crăciun.

 5. @Night Elf – Nu am dezertat … lipsa de timp, de subiecte, de inspiratie. Sper ca in 2011 sa fie mai bine 😀

  Muzica si gagici sper sa fie. Steaua Campioana? Nu vad cum … pe asta nu o rezolva nici Mos Craciun, nici Zana Maseluta, nici Pestisorul de Aur nici toti 3 impreuna.

  @Engineered Dream – Super coverul Iron Maiden – habar nu aveam de el.

 6. Pe baieti ii asteptam de ceva vreme. Si Korpiklaani scoate al X-lea album. Daca-mi pot aduna creierii sa dau vechile recenzii, ma inham si eu la un demers de recenzare 😛

 7. Se anunta vremuri interesante pe frontul folk-metal. Nu mai stiu daca ti-am zis de Folkodia … trebuie sa ii asculti ;). Astept sa citesc recenziile tale 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: