Dalriada – Hajdutanc

Aproape necunoscuta publicului european, Dalriada este una dintre cele mai apreciate trupe din undergroundul maghiar. Trupa s-a infiintat in 2001, primul material discografic fiind un demo aparut in 2003.  Au urmat alte 4 albume iar in 2009 Dalriada a fost nominalizata la premiile muzicale maghiare. In 2010 trupa a atras atentia casei de discuri germane AFM Records, label care le va lansa albumul cu numarul 5 (Igeret) pe 18 februarie.

Thanks Inexprimabil.

Reclame

6 răspunsuri to “Dalriada – Hajdutanc”

  1. Mai greu cu digeratul limbii (nici romana nu suna prea grozav pe metal), dar altfel , muzica mere.

  2. Mda nici eu nu ma prea impac cu maghiara. Nu stiu daca e chestie de obisnuinta, dar am senzatia ca numai engleza si eventual germana suna bine pe metal. Altfel Igret a scapat deja pe net si suna chiar foarte bine.

  3. Offtopic: Man daca vrei Tropa de Elite 2, e pe Pireatebay in format BR Rip. Calitate excelenta. Mai greu e cu traducerea, nu am gasit decat o titrare in engleza si aia facuta cu google translator.

  4. Oho, asta e o veste foarte buna. Titrarea in engleza nu este o problema (ba chiar o prefer de multe ori – este in general de o calitate mai buna). O sa il dau jos zilele astea. Thanks.

  5. e bun Tropa de Elite 2? L-a vazut carva?

  6. Eu unul ma asteptam la altceva, dar este oricum un film foarte bun. Nu trebuie ratat, iar daca din intamplare nu l-ai vazut pe primul pe ala trebuie neaparat sa il vezi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: