Mono Inc. – Symphony Of Pain

Mono Inc. este o trupa germana de gothic rock pe care am descoperit-o abia acum jumatate de ora. Mono Inc. are deja la activ 5 albume de studio, ultimul dintre ele Viva Hades (2011) fiind decretat albumul lunii de revista germana Orkus (10/10).

Reclame

7 răspunsuri to “Mono Inc. – Symphony Of Pain”

 1. Nu prea suna a gothic piesa, dar nici rau nu suna. Will check into the band 🙂

 2. E gothic rock man nu gothic metal. Gothic metalul a evoluat oarecum din gothic rock, gen aparut undeva la sfarsitul anilor 70 inceputul anilor 80 (Sisters Of Mercy). Gothic Metalul a aparut pe la inceputul anilor 90 (Paradise Lost). Gothic Rockul este foarte popular in Germania… iar fanii genului sunt cei care abordeaza stilul vestimentar goth…

 3. Gotic clar, dar nu aş merge foarte departe cu catalogările, sunt prea multe subgenuri pentru neuronii mei. Îmi place cum sună piesa, au şi fată la tobe, un detaliu foarte important, iar clipurile cu scene de luptă mă prind mereu, nota 10!

 4. Night-elf Says:

  Rau nu suna, clar. Si da, tare rau the drummer chick (honestly, nu stiu multi tobari sa si cante in acelasi timp).

 5. @Drace – si pe mine incep sa ma oboseasca aceste catalogari excesive…

  @Night-elf – ai dreptate nici eu nu stiu prea multi tobari care sa si cante in acelasi timp

 6. Garm: Ziceam de piesa in sine, nu de stil. Goth-ul in sine nu avea treaba initial cu zona asta, fiind mai apropiat de muzica electronica (daca luam Sisters of Mercy & Co, vedem cum s-a facut trecerea spre rock).

  Totusi, parca nu-s convins, de soundul Mono, desi scena germana a dattrupe de goth & darkwave bune (Diary of Dreams) si trupe de gothic metal interesante (Darkseed..care o tot tineau ca ei sunt death).

 7. La gothicul german cred ca number one au fost Lacrimosa. O altra trupa faina (mai aproape de zona electro si pop decat de metal) este si L’ame Immortelle.

  Sa stii ca scena goth germana este foarte mare, in magazinele de CD-uri din Germania gasesti o groaza de materiale de gen, daca nu ma inseala memoria intr-un Media Markt mare am vazut chiar sectiune speciala pentru CD-uri Goth. Sunt o groaza de trupe care insa sunt cunoscute doar acolo, daca esti interesat sunt o multime de compilatii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: