DBE 4… un nou ritual!

Dark Bombastic Evening s-a nascut din dorinta de a sustine stiluri muzicale nisate ale unor trupe ce respecta si promoveaza Spiritul Underground intr-un mod calitativ si neconditionat. Daca prima editie a fost o Seara Speciala in decembrie 2009, in clubul The Silver Church, editia a doua a fost sustinuta in Kulturhaus, pe durata a doua zile, un an mai tarziu. In vara acestui an, DBE a devenit festival outdoor, intre zidurile cetatii Alba Iulia.

In 2012, in al treilea weekend din luna august, platforma DBE va poposi din nou in acea prietenoasa locatie RYMA, din acea miraculoasa dar inca necunoscuta cetate… pentru o noua intalnire cu prietenii, pentru un nou ritual!

Noi, DonisArt, am citit si ascultat toate sugestiile celor ce au dorit sa-si exprime parerile legate de un posibil line-up la DBE 4. Unii vor fi multumiti pentru ca vor regasi nume din cele mentionate de ei, altii vor fi incantati sa descopere si trupe pe care le propunem noi…iar altii, din pacate, vor fi mai putin atrasi de line-up-ul ce va fi anuntat si nu vor dori sa se alature exprimarii DBE… Dupa cum am mai spus-o, nu dorim sa repetam an de an aceleasi experiente, nu ne propunem sa ramanem ancorati doar in anumite stiluri muzicale… oameni frumosi cu muzici interesante exista in orice stil, trebuie doar sa-i descoperim.. iar descatusarea de energii si ruperea de cotidianul gri vor ramane cam singurele repere pe care le vom accepta a fi repetitive!

Vom invita totusi si trupe care au mai fost la DBE, daca acestea vor avea ceva nou si deosebit sa ne prezinte, pentru a asigura o continuitate al acestui concept muzical unic (inca) in Romania… Insa vom aduce de fiecare data si trupe in premiera aici, mai putin cunoscute, chiar complet necunoscute, dar care consideram ca au ceva special sa ne impartaseasca! Pana la urma asta ne place, sa sustinem Underground-ul de calitate… apreciem, respectam si indragim trupele “cap de afis”, insa nu e tinta noastra a le integra in platforma DBE, in acest concept fragil si balansat discret, unde nu exista headliners sau opening-bands!

Ne-am uitat pe calendar si mai sunt 295 de zile… avem timp din belsug! Am stabilit si agreat, de principiu, trupele participante, mai ramane sa decidem in urmatoarele zile daca vor fi cate 7 sau 8 exprimari pe seara… Discutam de muzicieni prieteni din peste 10 tari, probabil ca nu doar din Europa.

Vom reveni cu detalii…

Cum a fost la DBE 3? Inregistrarea integrala a tuturor celor 12 concerte poate fi urmarita aici: www.darkbombasticevening.com

Cat despre atmosfera din weekend-ul de acum cateva luni de la Alba Iulia, o retraire a ceea ce a fost poate fi urmarita aici:

Echipa DonisArt
27 octombrie 2011

Reclame

3 răspunsuri to “DBE 4… un nou ritual!”

  1. Proiect personal sau doar proiect promovat?

  2. Proiect Donis Art. Donis Art sunt din Brasov si pe langa concerte (serile Kruna, Agalloch, Alcest etc) se ocupa si de revista Kogaionon.

  3. Credeam ca esti colaborator 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: