Avenged Sevenfold – Hail To The King

Ultimul material Avenged Sevenfold, Hail To The King, ma duce cu gandul la rockul anilor 70 – o alegere surprinzatoare pentru o trupa care a debutat la inceputul anilor 2000 si care a abordat initial genul metalcore. Dupa 2-3 auditii cap-coada am senzatia ca Hail To The King este un album care poate sa reziste o perioada destul de indelungata in iPodul meu. La o prima vedere ma incanta atmosfera retro si vocea solistului dar ramane de vazut in ce masura aceste atuuri ma vor captiva pe termen lung. In alta ordine de idei sunt curios cum vor reactiona fanii mai tineri ai trupei, stilul abordat fiind mai degraba pe gustul generatiei 35+.

Reclame

4 răspunsuri to “Avenged Sevenfold – Hail To The King”

  1. Nu’s singura trupa care a inceput prin a canta muzica de adolescenti furiosi si a deviat spre ”clasici”. Si ei si altii (de la Trivium la mai celebrii Disturbed) au crescut odata cu publicul. Asta nu inseamna ca vor fi asezati prea curand printre clasici, ci doar ca, dupa disparitia trupelor lor, s-ar putea sa mai ramana cateva piese si chiar albume ascultabile.

  2. Pentru mine este o surpriza, traiam cu impresia ca toate trupele astea sunt nashpa. Uite ca nu e chiar asa… Bullet For My Valentine a fost unul dintre motivele pentru care am fost la Rock The City….

  3. Eu nu traim cu impresia ca-s naspa, ci doar ca mai au mult de munca pana sa inteleaga cu ce se mananca metalul. Unele au inteles, altele au fost ingropate 🙂

  4. Sunt fun Avenged Sevenfold, super piese!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: